Cautare

20053 de rezultate pentru "accident baia mare 04 11 2009" (4.17 secunde)
Potrivit unei instiintari a Oficiului National al Registrului si Cormertului (ONRC), aproape 200.000 de firme au disparut in 2009. ... In 2009, criza a ruinat zeci de mii de afaceri. ... Patroni indrazneti In 2009, au fost si patroni indrazneti.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
El a spus ca Romania era, la sfarsitul anului 2008 si inceputul anului 2009, cu o predictibilitate redusa pe pietele internationale si, fara acord cu FMI nu ar fi reusit sa-si finanteze deficitul bugetar cu dobanzi cceptabile.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Croatia (iunie 2004, iulie 2006, iunie 2009), Austria (mai 2007), Coreea de Sud (iunie 2007), India (noiembrie 2007, noiembrie 2008, noiembrie 2009, ianuarie 2013), Israel (noiembrie 2006, februarie 2008, mai 2009), Spania (aprilie 2008), Franța (mai 2008), Canada (octombrie 2008, decembrie 2009), USA (octombrie 2008, mai 2011), Italia (iulie 2009), Tunisia (iulie 2009), Republica Dominicană
Cartea soaptelor (Polirom, 2009, 2012, 2017) a primit in octombrie 2016 toate premiile decernate in cadrul Galei Premiului Literar al Europei Centrale ANGELUS:
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Colectia primavara-vara Rochia, lansata in 27 ianuarie 2009 care contine 70 de rochii de seara a primit criticii pozitive de la specialistii in moda.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... Bogdan Chirieac:"Dupa 10 ani e greu sa-mi amintesc toate detaliile, dar cred ca era in jurul orei 11, cand m-a sunat ministrul de Interne, Ioan Rus.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Iar daca Destinul face uneori ca vorbele noastre sa le repete pe ale altora (chiar daca NUMAI NOI suntem indragostiti, NUMAI NOI cu adevarat!) - este un simplu accident.
a facut accident vascular, iar medicii nu-i mai pot face nimic. Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
Magda Marincovici) Societatea franceza de reumatologie (SFR) atrage atentia asupra cresterii evidente a riscului de accident cardiovascular in cazul administrarii pe termen lung a medicamentului diclofenac, din categoria antiinflamatoare nonsteroidiene (AINS), foarte utilizat la ora actuala.
Romania ocupa un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral iar ingrijorator este ca astfel de accidente au crescut in randul categoriei de varsta sub 40 de ani. ... Accident vascular cerebral.
In 2012 a avut un accident si ar fi putut sa se retraga. ... Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.
"M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. ... A fost paralizata de la gat in jos, imediat dupa accident. ... "La accident timpul s-a oprit.
Magda Marincovici) Consumul de alimente bogate in potasiu (bananele, cartofii) reduce riscul de accident vascular cerebral la femeile peste 50 de ani, potrivit unui studiu publicat in revista Stroke.
Mariustuca.ro / Pacientii cu accident vascular cerebral isi pot recupera capacitatea de a vorbi cantand (Autoare: Magda Marincovici) Clinicienii au observat ca unii dintre pacientii lor cu accident vascular cerebral, care au dificultati in pronuntarea cuvintelor, reusesc sa cante chiar corect.
google-analytics.com